background

Management Juridic

Solicită acum!

Pentru activitatea eficientă, antreprenorul are nevoie de o echipă de profesioniști în toate domeniile, de la angajați obișnuiți până la manageri de top și juriști. Ultima poziție a companiei devine adesea extrem de importantă, de aceea managementul juridic devine unul dintre cele mai importante domenii în activitate. Conceptul implică o combinație între funcțiile de manager și jurist, care vă permite să optimizați în mod complet activitatea departamentului juridic.

Acest lucru este valabil mai ales în cazul companiilor mari cu un personal numeros. Acest lucru vă permite să îmbunătățiți în mod semnificativ procesul de colaborare cu clienții și partenerii, precum și să protejați compania de riscurile juridice posibile întâlnite destul de des. În același timp, atribuțiile administratorului juridic includ:

- controlul calității departamentului juridic;
- optimizarea proceselor de activitate a juristului din statele întreprinderii;
- verificarea și coordonarea actelor elaborate;
- stabilirea strategiei de asigurare a securității juridice, fiscal și economice;
- stabilirea strategiei de apărare a drepturilor litigioase;
- organizarea sistemului juridic al întreprinderii.
În acest caz, va fi extrem de dificil și costisitor să găsiți un candidat cu adevărat demn pentru o astfel de funcție. O soluție mai potrivită ar fi cooperarea cu o companie juridică specializată care oferă servicii de management juridic.

Cu cât nivelul de profesionalism al unei companii este mai mare, cu atât costul serviciilor este mai mare, deși calitatea acestora crește semnificativ. Dacă avem în vedere situația în viitor, cel mai bine este să solicităm ajutorul unor profesioniști cu experiență – în acest caz, posibilele pierderi financiare asociate departamentului juridic vor fi reduse la minimum, garantând astfel fezabilitatea economică a acestor servicii.

De ce să colaborăm? Deoarece LEGAL AUDIT Va oferă:
- Calitate garantată;
- Profesionalism;
- Planificare strategică
- Suport permanent și siguranță
- Focusare pe rezultat
- Punctualitate
- costuri adecvate pentru o gamă completă de servicii de management juridic;
- optimizarea deplină a muncii;
- identificarea riscurilor probabile și dezvoltarea metodelor de evitare a acestora.

Vrei să fii protejat?
Începe de la Managementul Juridic al întreprinderii tale.